Vacature: projectleider kunststoffen

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Projectleider / Projectuitvoerder voor 32 uur per week.

In de functie projectleider en uitvoerder binnen het Polymer Science Park ben je verantwoordelijk voor het vormgeven, organiseren en gedeeltelijk uitvoeren van projecten. Dat betekent dat je je bezighoudt met het gehele proces binnen het projectteam, vanaf het uitdenken van concepten tot de invulling van de onderzoeks- en ontwikkelstappen. Voor het uitvoeren van de projecten beschikt Polymer Science Park over diverse machines en testfaciliteiten waar nieuwe producten op kunnen worden ontwikkeld.

Deze functie iets voor jou? Bekijk de volledige vacature.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.