Nieuwe projectleider, Priscilla Lips

Sinds november heeft het Polymer Science Park een nieuwe projectleider, Priscilla Lips, om projecten te kunnen ondersteunen. Ze heeft ervaring op het gebied van kunststoffen én projectmanagement en is dan ook de perfecte toevoeging aan het team. Ze stelt zichzelf graag aan je voor:

“Mijn naam is Priscilla Lips en ik ben sinds november werkzaam als projectleider bij het Polymer Science Park. Ik heb jarenlang in de kunststoffen- en coatingbranche gewerkt als onderzoeker, projectleider, R&D manager en ‘New Business Development’ manager. Daarnaast was ik de verbindende schakel tussen de verschillende disciplines intern en het aanspreekpunt voor de buitenwereld. Hierbij kun je denken aan leveranciers, wetenschappelijke instellingen, klanten en eindgebruikers. In mijn nieuwe rol binnen het PSP hoop ik mijn kennis en ervaring op het gebied van kunststof, projectmanagement en het opzoeken van verbindingen goed te kunnen inzetten.”

Benieuwd naar wat Priscilla voor jouw project kan betekenen? Je vindt haar gegevens op de teampagina van PSP.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.