Cloud Garden wint XIC-award 2017

Cloud Garden is de winnaar van de X-over Innovation Challenge 2017. Ze won met haar innovatie ‘The Cloud Garden System’, een groene wand systeem dat doormiddel van een speciaal plantenportfolio actief lucht binnen gebouwen kan filteren. Dit naar aanleiding van het Sick Building Syndrome. De prijs werd vandaag uitgereikt tijdens de Cross-over Innovation Challenge welke plaatsvond tijdens ondernemersevenement TrendsExpo.

Cloud Garden combineert met haar innovatie op slimme wijze natuur en technologie. Speciale sensoren sturen ventilatoren in de groene wand aan, wat ervoor zorgt dat de stoffen die je eigenlijk niet in je kantoor wilt hebben beter bij de plant terechtkomen die ze dan makkelijker kan afbreken.

Lees verder

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.