www.xic17.nl

‘See the possibilities’ tijdens de Cross-over Innovation Challenge 2017!

Hoe ziet jouw businessmodel er over twee à drie jaar uit? Door vanuit verschillende invalshoeken te denken en te kijken ontstaan nieuwe innovaties die jouw idee of onderneming nog beter kunnen maken. Dit is één van de onderdelen die je donderdag 16 november kunt verwachten van je bezoek aan de X-over Innovation Challenge (#XIC17) van de Regio Zwolle.

De beste Cross-over Innovatie van 2017 wordt tijdens het event beloond met de XIC-award. Mis het niet en meld je nu aan om hier bij te zijn!

XIC17 vindt op 16 november plaats tijdens de regionale Bedrijvenbeurs TrendsExpo in de IJsselhallen Zwolle. Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

Organisatie
De Cross-over Innovation Challenge is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle, Polymer Science Park, het Health Innovation Park en het Agri&Food Innovatie Cluster. Hierin wordt gezamenlijk gewerkt aan het versterken van de regionale economie door ondernemers en instellingen te ondersteunen op het gebied van innovatie.

Op de hoogte blijven
Zie als eerste welke mogelijkheden XIC17 biedt door ons te volgen via Twitter (@Xoverinnovation). Hier vind je regelmatig updates en maken we onder andere de drie genomineerden voor de Cross-over Innovation award bekend.

Impressie vorig jaar: https://youtu.be/WUwygX2STsA

Bekijk het programma en meld je aan via www.xic17.nl (aan het event zijn geen kosten verbonden).

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.