Kunststofderby

Smart Industry, Smart Materials & Smart talents

Op 16 september vond in het Polymer Science Park de ‘Kunststofderby van het Oosten’ plaats, voorafgaand aan de Overijsselse derby tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo. Zestig vertegenwoordigers van bedrijven uit de kunststof- en de HTSM-sector (high tech systemen en materialen) gemeenten en onderwijsinstellingen namen deel aan de bijeenkomst. Het programma is een gezamenlijk initiatief van Regio Zwolle United en het Polymer Science Park. De inhoudelijke onderwerpen waren Smart Industry, Smart Materials en Smart Talents. Daarmee haakte deze bijeenkomst ook aan op de landelijke en regionale agenda van Smart Industry, BOOST en de Smart Café’s 4.0 in de Regio Zwolle.

Lees verder

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.