Nieuwe collega René van Bremen

René van Bremen is per september 2017 bij Polymer Science Park aan de slag gegaan als Account Manager. Hij volgt in deze positie Jan Brouwer en laatstelijk Ed Flohr op. René heeft jarenlange ervaring in en met de kunststofverwerkende industrie en heeft altijd op het snijvlak van commercie en techniek/innovatie geopereerd.

Vanuit zijn achtergrond gaat hij bijdragen aan het uitbouwen van de positie van Polymer Science Park als (open) innovatiecentrum voor toegepaste kunststof technologie. In dit verband is hij het eerste aanspreekpunt voor ​bestaande en toekomstige partners.  René​ is rechtstreeks te bereiken via r.vanbremen@polymersciencepark.nl en 06 3608 5879.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.