Upp! UpCycling Plastic timmert aan de weg in Vietnam

Upp! wil haar steentje bijdragen om de wereld schoner en groener te maken door de (intrusie) technologie voor het maken van dikwandige plastic producten uit recyclet plastic afval in Zuidoost Azië te gaan toepassen. Op dit moment zijn ze de verkoop van palen en (deck) planken voor terrassen, voetpaden, steigers en bruggen aan het opzetten met geïmporteerde producten uit Europa. De bedoeling is dat ze tegen het einde van dit jaar een begin gaan maken van het bouwen van een eerste fabriek in Vietnam om lokaal te gaan produceren. Hiervoor zoeken ze de samenwerking met technologie partners in Europa die bekend zijn met de industrietechnologie en het verwerken van gerecycled plastic afval en kunnen helpen bij het opzetten en operationeel maken van de fabriek.
Daarnaast zijn ze betrokken bij het van de grond krijgen van waste-management en recycling projecten in Vietnam. “Uiteindelijk willen we natuurlijk zoveel mogelijk plastic recyclen dat afkomstig is uit dit land zelf. Want elk stuk plastic dat gebruikt wordt in de palen en planken van Upp! eindigt niet in een verbrandingsoven, vuilnisbelt of in onze rivieren en oceanen. In Vietnam is nog een lange weg te gaan, reden genoeg dus om daar flink aan de weg te gaan timmeren.”
Upp! is niet voor niets lid geworden van het Polymer Science Park en Upp! komt graag in contact met geïnteresseerde leden die samen deze wereld (en Vietnam) schoner en groener willen maken.
Meer informatie: www.upcyclingplastic.com

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.