2 jaar FRP3D, nieuwe ruimte en Innovatie top 100

Genoeg reden voor een feestje bij Fiberneering: ten eerste is het bedrijf met de FRP3D techniek opgenomen in de mooie top 100 van innovatieve MKB bedrijven van de KvK. Hiervan is in september de bekendmaking van de top 10.

Daarnaast is deze maand precies twee jaar geleden dat het bedrijf op het polymer science park begonnen is met de FRP3D techniek om doormiddel van 3D printen grote composiet producten te kunnen produceren en er is in die tijd veel gebeurd! Inmiddels staat een eerste, grote productiemachine, high end producten te maken- volledig in house ontworpen en werkend met eigen materialen. Hiervoor was ook meer ruimte nodig en daarvoor is het bedrijf nu verhuisd naar de grote hal (in de ruimte die voorheen door DSM Niaga gebruikt werd).

Als mede lid van PSP bent u van harte uitgenodigd op de borrel van Fiberneering om dit te vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Deze vind plaats opĀ Donderdag 6 juli vanaf 16:00. Tijdens de borrel is er uitgebreid de mogelijkheid om onze techniek en machine verder toe te lichten en onze nieuwe productie ruimte, inclusief de plannen naar de toekomst aan u te tonen.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.