Update kunststoffen en sensoren

Het cluster kunststoffen en sensoren is van start, en hoe! Op 22 maart was er het evenement Plastics get Smart waar bedrijven uit de kunststofindustrie kennis konden maken met bedrijven uit de smart industrie en sindsdien zijn er nog een aantal mooie cross-overs gemaakt. En er zijn meer ontwikkelingen rondom Plastics get Smart!

Zo zijn er binnen het cluster verschillende demoprojecten van start gegaan. In die projecten willen een aantal van onze leden (o.a. Wavin, Schoeller Allibert, Tricas) samen met partners uit de smart industrie en de aangesloten kennisinstellingen de mogelijkheden van slimmere producten laten zien.

U kunt de komende jaren op verschillende manieren in aanraking komen met technologieën uit de Smart industrie. Wij zullen diverse workshops, pitches en seminars organiseren. De eerst volgende workshop die u op de agenda kunt zetten, is in September waar de ‘smart’ achterban van de FME samen met jullie op zoek wil gaan naar oplossingen waar zij aan kunnen bijdragen. Meer informatie volgt via onze website.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.