Is uw bedrijf klaar voor innovatie?

Als ondernemer begrijpt u als geen ander het belang van innovatie om de bedrijfsprestaties, productiviteit en welvaart verder te verhogen. Bij innovatie wordt daarbij vaak als eerste gedacht aan de technologische aspecten van innovatie. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf is ingesteld op innovatie? En dat uw werknemers mee gaan in de ontwikkelingen? Ook wel ‘sociale innovatie’ genoemd.

De leergang
Het Polymer Science Park heeft, samen met ELLLA, de leergang ‘Innoveren is anders doen’ ontwikkeld. Tijdens de leergang krijgt u als deelnemer nieuwe inzichten aangereikt, leert u van inspirerende ondernemers en krijgt u concrete handreikingen voor vraagstukken waar u in uw organisatie nu mee worstelt.

Het programma
U volgt een programma met tien tot maximaal vijftien deelnemers. Het compacte en impactvolle programma bestaat uit vier modules waarin toonaangevende gastsprekers ingaan op de inzichten die zij hebben opgedaan en dagelijks toepassen. Naderhand gaat u met elkaar in gesprek over wat dit concreet betekent voor uw eigen bedrijf. Daarnaast werkt u in zogenaamde Community of Practice-sessies in een klein team aan het oplossen van een concreet organisatievraagstuk. Het programma wordt afgesloten met een slotbijeenkomst. De begeleiding van de modules en intervisiemomenten is in handen van Mireille Kinket (Polymer Science Park) en Arjan Gosker (ELLLA).

Bekijk het programma in de flyer leergang ‘innoveren is anders doen’

Aanmelden
Wilt u aan de slag met sociale innovatie en de technologische kennisbasis van uw organisatie beter benutten en prestaties verbeteren? Meld u dan aan voor de leergang ‘Innoveren is anders doen’ via deze link: https://form.jotformeu.com/70683113643352

Bij voldoende aanmeldingen zullen we in het najaar starten met deze leergang. Wil u meer informatie, neem gerust contact op met Mireille Kinket (m.kinket@polymersciencepark.nl, 06-51581556) of Arjan Gosker (arjangosker@ellla.nl, 06-13048895).

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.