Netwerkbijeenkomst Green PAC geeft positieve blik op toekomst

Op donderdag 16 februari vond de netwerkbijeenkomst van Green PAC plaats bij Green PAC iLab in Zwolle. Op deze prachtig industriële locatie, het iLab is gevestigd in een oude fabriekshal van Philips op de het Vishay terrein, werden ruim 150 deelnemers ontvangen. Tijdens de bijeenkomst liet Green PAC zien wat er de afgelopen jaren is bereikt en hoe het de komende jaren verder gaat ontwikkelen.

De bijeenkomst startte met een welkom en stand van zaken door Green PAC directeur Rob Voncken. Enthousiast nam hij de deelnemers mee in de successen tot nu toe en de plannen voor de toekomst. Conclusie: het concept Green PAC heeft zich bewezen. Er is een robuuste organisatie neergezet, de samenwerking tussen de hogescholen en het bedrijfsleven staat en Green PAC gaat de komende jaren door!

Bekijk de aftermovie hier:

De complete tekst van de terugblik vindt u hier.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.