Deelnemer van PSP

Het netwerk van Polymer Science Park beschikt over een netwerk met veel bedrijven en organisaties die regelmatig met ons in contact staan. Deze bedrijven hebben zich bij Polymer Science Park aangesloten als deelnemer.
Onze deelnemers krijgen inruil voor de duurzame relatie toegang tot verschillende producten en diensten. Lees hieronder meer over het deelnemerschap van Polymer Science Park.

alt="netwerken"

 

Deelnemer worden

 

Blijven innoveren in een constant veranderende wereld. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Innovatie is bij veel bedrijven niet ’top of mind’. Dagelijkse werkzaamheden vragen alle aandacht, waardoor er geen tijd meer overblijft om na te denken over de mogelijkheden om kunststof producten te innoveren naar ‘Future Proof Polymers’. Polymer Science Park is jouw ideale partner in dat proces. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden en brengen je in contact met relevante partners voor jouw innovatie en producten. Van projectbegeleiding tot het maken van prototypes en het trainen van het personeel. Er is veel mogelijk. Als deelnemer van Polymer Science Park geniet je van voordelen zoals:

  • Toegang tot een breed netwerk van bedrijven en organisaties
  • Gratis toegang tot onze Kunststof Seminars (twee keer per jaar)
  • Exclusief toegang tot netwerkbijeenkomsten
  • Korting op tickets voor het Nationaal Kunststof Congres
  • Makkelijk en snel toegang tot onze testfaciliteiten en consultancy mogelijkheden.
  • Korting op onze testfaciliteiten

Meer weten

 

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf als deelnemer van Polymer Science Park. Neem daarvoor vrijblijven contact met ons op. Ook als je eerst wil kijken naar de mogelijkheden voor een samenwerking om de kunststofproducten van jouw bedrijf te innoveren naar Future Proof Polymers.

Hieronder vind je een overzicht van bedrijven die zich hebben aangesloten bij Polymer Science Park als deelnemer. Wij brengen je graag in contact met deze interessante bedrijven.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.