Innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie

Leden

or het realiseren van de open innovatiefaciliteit hebben DSM, Wavin, Windesheim en Deltion College in augustus 2011 de Stichting Polymer Science Park in Zwolle opgericht. In een later stadium is daar ook de Universiteit Twente bijgekomen.

Het belangrijkste doel is dat leden van het Polymer Science Park elkaar ontmoeten, samen projecten starten in samenwerking met kennispartners om kennis te verwerven en faciliteiten, ervaring en kennis te delen op het vlak van industrieel toegepast duurzaam onderzoek.

Voor leden biedt het Polymer Science Park een fysieke ontmoetingsplek, een plek om samen aan projecten te werken en een belangrijk platform. Het Polymer Science Park heeft inmiddels 43 leden Ook lid worden? Neem via onze contactpagina gerust contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen voor onze leden:

  1. Polymer Science Park is een ledenorganisatie waarbij haar belangrijkste doel is haar leden (bedrijven) te voorzien van de laatste innovatieve ontwikkelingen.
  2. Polymer Science Park heeft faciliteiten en een breed netwerk van specialisten op het gebied van kunststoftechnologie tot haar beschikking en kan deze inzetten voor haar leden.
  3. Polymer Science Park heeft in Nederland een vooraanstaande rol op het gebied van kunststoffen en specifiek binnen recycling en sensoren.
  4. Polymer Science Park is een flexibele organisatie en daardoor in staat snel en adequaat op vragen van haar leden of de markt in te spelen.

Dit alles vergroot de kans om sneller en beter te innoveren en investeringsrisico’s te reduceren.