Werken en Stage

Werken in een team professionals

Team PSP bestaat uit een aantal professionals op het gebied van kunststoffen. We vervullen daarin verschillende rollen. De een is projectleider en de ander is meer praktisch bezig in een van de laboratoria. Een ding hebben we allemaal gemeen: we hebben passie voor het versnellen van innovaties op het vlak van kunststoffen met als doel de wereld duurzamer te maken. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en als dat nodig is volgen we bijscholing. Zo blijven we allemaal up-to-date! We werken in een klein, gedreven team. Op onze locatie hebben we de beschikking over twee laboratoria met verschillende mogelijkheden voor het doen van testen en proeven. Als er apparatuur nodig is waarover we niet zelf beschikken, mogen we gebruik maken van het laboratorium van DSM, onze buren.

Stageplekken

Stage/Afstudeerstage Data Analist/Dashboard bouwer

Regelmatig maken we gebruik van MBO, HBO en WO stagiaires. Zij kunnen bij ons praktijkervaring opdoen of hun afstudeerstage bij ons doen. We vinden het belangrijk om jong talent de ruimte te geven, dus heb je interesse in een stageplek neem dan zeker contact met ons op. Stuur een mail met je motivatie en concrete informatie over jouw stageonderwerp naar info@polymersciencepark.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Benieuwd naar ervaringen van eerdere stagiaires? Lees het in deze artikelen:

 

Vacatures binnen ons netwerk

Onze deelnemers en netwerkpartners zijn regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers. Hieronder vindt u een overzicht van de vacatures binnen ons netwerk.

Movacolor zoekt engineers en meer.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.