Opleidingen

Workshops
Heb je interesse in 3Dprinten, ontwerp of andere kunststoftoepassingen? Polymer Science Park biedt verschillende workshops op locatie.

Meer informatie:

 

Cursussen
In samenwerking met STODT geven we cursussen spuitgieten, extruderen en compouneren. Door de faciliteiten op het Polymer Science Park en de experts van STODT, leer je in no-time de fijne kneepjes van de vormgeeftechniek voor thermoplasten, thermoharders en metalen.
Meer informatie

 

Master
Wil je grenzen verleggen in de kunststofindustrie? Volg dan de masteropleiding Polymer Science Engineering. Een unieke tweejarige vakopleiding van de hogescholen Windesheim en Stenden op het snijvlak van toegepaste engineering en chemische technologie.
Meer informatie

 

Stage
Wil je stage lopen bij het Polymer Science Park? Wij hebben regelmatig studenten van verschillende scholen een werk- en ervaringsplek voor een stage of afstudeeronderzoek. Daar zijn we meer dan trots op! Ze ondersteunen niet alleen bij de toepassingsgerichte projecten maar ook bij het doen van onderzoek. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.