Op de agenda van… Ynte

Hij rijdt in in zijn mini van bijeenkomst naar bijeenkomst, houdt zich momenteel bezig met Smart Cafés en begeleidt dankzij zijn achtergrond in de techniek het liefst technische innovaties. Maar hoe begint Ynte zijn dag en waar kijkt hij naar uit? In Op de agenda van … volgen we deze keer innovatie-adviseur Ynte van der Meer, ook wel bekend als de manvantweemetertien.

Maandag 1 mei
8.30 uur          Start met koffie en mail, weekend doorspreken met collega’s, Fit20
9.50 uur          Samen met collega Sandra Oldengarm onderweg naar Steenwijk.
10.30 uur        Overleg over de bijeenkomst Smart Café Steenwijkerland bij Kornelis Caps & Closure, samen met Ytsen de Boer van Kornelis, Wouter Maathuis van toeleverancier Ferlin en ICT architect Marco Dubbelman van Gotogemba. Op 29 mei is het smart café over de praktische implementatie van Smart Industry in een productie. In de bespreking van vandaag hebben we het over inhoudelijke zaken als big data en procesoptimalisatie en organisatorische zaken als catering en stoelen.
12.00 uur        Terug naar Zwolle in de Mini , en even lunchen op de derde etage van Hanz’
13. 00 uur       Congres Waardenvolle Leefomgeving, Windesheim. Afscheid van dr. Willem Buunk, lector Area Development. Samen met Willem Buunk is er een onderzoeksproject rondom BIM (Bouw Informatie Management ) uitgevoerd. Zie foto
15.30 uur        In de pauze van het congres er tussen uit gepiept en even bellen met Smart IndustryPartners, BC Steenwijkerland, Rabobank en anderen. Even ook nog wat mail wegwerken.
18.00 uur        Eten en avond

Dinsdag 2 mei

8.00 uur           De jongste naar school brengen, wat bellen en mailen
9.00 uur          Vergadering bij RoyalHaskoningDHV met Gemeente Zwolle en  Provincie Overijssel, over een bijeenkomst rondom Fietsinfrastructuur, georganiseerd vanuit de Fiets Innovatie Community. Van die Community ben ik projectleider, regelneef of secretaris. Dit zijn de voorbereidingen voor de bijeenkomst op 23 mei bij Brainz’, en we spreken over de inhoud, de agenda, de doelgroep, de genodigden, de werkvormen en de catering. Het is de vierde bijeenkomst van de Fiets Innovatie Community in een jaar tijd. Zie foto
10.00 uur        Coach gesprek met Anoula Voreman RO Visuals. Zie foto Anoula is gestart met haar eigen bureau op het gebied van visualisaties voor ruimtelijke ordening projecten. Door de Business Voice of Steenwijkerland ben ik de coach van Anoula. We bespreken het business model canvas, de nieuwe huisstijl en naam van RO Visuals en ik stel Anoula voor aan Bas van Future Insight op de zevende etage van Hanz’. Mogelijkerwijs kunnen deze twee bedrijven voor elkaar van toegevoegde waarde zijn.
12.00 uur        Lunch op de 3e etage van Hanz’, samen met collega’s even eten en bijpraten
12.30 uur        Een middag op kantoor: mail wegwerken, bellen, uitwerken van de besproken zaken, dossier bijwerken,.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.