Innovationtrack

Het aantrekken van financiering is niet eenvoudig. Toch slagen jaarlijks tientallen ondernemers er met de hulp van Kennispoort in. Kennispoort Regio Zwolle heeft daarom de Kennispoort InnovationTrack, een traject waarbij ondernemers in vijf bijeenkomsten leren hoe je financiering voor je onderneming kunt aantrekken. De afgelopen sessies vinden tussen 9 maart 2017 en 14 juli 2017 plaats in samenwerking met verschillende partners uit de regio Zwolle.
 

De sessies
Tijdens de eerste werksessie staat het businessplan centraal. Daarna wordt er ingegaan op de highlights van financieel management. Dit zijn de belangrijkste elementen van een goede financiële onderbouwing. Vervolgens krijgen de ondernemers de kans om een goede financieringsaanvraag te ontwikkelen en te presenteren en in de laatste sessie volgt een pitchsessie voor belangrijke financiers.
 

Samenwerking
De InnovationTrack wordt uitgevoerd samen met verschillende bedrijven. Dit zijn onder andere Rabobank IJsseldelta, PPM Oost en Deloitte. De sessies bieden zowel theoretische als praktische ondersteuning om ondernemers in staat te stellen financiering aan te trekken.

 
Persoonlijke begeleiding
Gedurende het hele traject heeft elke ondernemer de mogelijkheid om de voortgang te bespreken met een coach. Dit is een innovatieadviseur van Kennispoort die ook na de InnovationTrack begeleiding biedt bij het hele financieringstraject. Daarbij valt te denken aan het plan, de aanvraag, de pitch en het leveren van de juiste documenten.
 
Aanmelden
Meer weten over de InnovationTrack? We spraken eerder Janneke Donders, deelneemster in 2016, over haar ervaring met de InnovationTrack: http://tinyurl.com/j2lzgta

 

Heb jij nog vragen over de Kennispoort InnovationTrack? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@kennispoortregiozwolle.nl of bel naar 038 202 2020.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.