Kunststoffenbeurs 2024

 

Ook dit jaar is PSP weer te vinden op de Kunststoffenbeurs in Den Bosch, georganiseerd door PSP-partner Mikrocentrum.

 

Onze stand

Je vindt ons op stand 15 in de eerste ontvangsthal. Op onze stand vertellen wij je graag meer over mooie projecten, ons netwerk (en hoe jij daar ook onderdeel van kan worden) en we verloten ook gratis tickets voor het Kunststof Seminar: van Recyclaat naar Product, dus kom zeker langs.

 

Kunststoffenbeurs 2024

 

Over de Kunststoffenbeurs

De Kunststoffenbeurs is de vakbeurs voor innovatieve, slimme en duurzame oplossingen met kunststof en rubber en dit jaar viert het haar 25e editie. Sinds 1999 brengt de beurs vraag en aanbod samen om kennisdeling, samenwerking en netwerkvorming te bevorderen.

 

“Deze doelen zijn ook in 2024 nog steeds de basis. De kunststof- en rubberindustrie is voortdurend in ontwikkeling en de jaarlijkse behoefte om elkaar te ontmoeten blijft bestaan. We zijn er trots op dat de Kunststoffenbeurs na 25 jaar nog steeds dé ontmoetingsplek is voor professionals in deze industrie.”

aldus Charlotte de Jong, Programmamanager Kunststoffenbeurs.

 

De Kunststoffenbeurs is door de jaren heen uitgegroeid tot dé Benelux vakbeurs voor professionals werkzaam bij bedrijven die kunststof en rubber toepassen. Van machinebouw en merkeigenaar (van eindproducten/consumentenartikelen) tot productontwerp, verpakken, recycling, medische technologie, onderwijs en wetenschap. De beurs biedt een platform waar men in twee dagen de laatste ontwikkelingen, innovaties en kennis kan ontdekken en met elkaar kan delen.

 

Voor meer informatie en jouw gratis toegang ga je naar de website van de Kunststoffenbeurs.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.