Subsidie en Koffie ON THE GO

Op donderdag 16 mei van 08:30-09:30 nodigen we onze leden uit om bij Polymer Science Park (of online via Teams) een update te krijgen over de mogelijkheden tot subsidie voor projecten die betrekking hebben op innovatie en/of verduurzaming van de kunststof sector.

 

In deze bijeenkomst willen we op een toegankelijke manier een snelle update geven over onderstaande (aankomende) subsidies:

  • MIT: R&D samenwerkingsprojecten
  • Ministerie I&W: tijdelijke subsidieregeling omschakeling naar verwerking circulaire plastics
  • TKI: toeslag circulariteit van gebruiks- of consumptiegoederen
  • Interreg ‘X-lives’: Samenwerking met Duitse MKBers om producten of grondstoffen circulair te maken.

 

We zullen jullie onder andere toelichting geven op de voorwaarden, scope, deadline/doorlooptijd, rol van PSP en hoogte van bovenstaande subsidies. Aan het einde van de sessie is er de tijd om met ons te spreken over de invulling van mogelijke projecten.

 

Kortom; kom voor je werkdag snel (live of virtueel) langs voor een kop koffie om de mogelijkheid tot subsidies te bespreken.

U dient zich aan te melden voor dit evenement. Is dit onderwerp voor jou niet interessant maar wel voor je collega, stuur deze uitnodiging dan door.

Na aanmelding krijgt u een outlook invite met bezoekersinformatie of inlog-link voor Teams. Voor aanmelding van dit even, kunt u mailen naar info@polymersciencepark.nl.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.