Innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie

Privacy- en cookiebeleid

Dit is het privacy- en cookiebeleidsdocument van Stichting Polymer Science Park, gevestigd te Zwolle. Het Polymer Science Park respecteert de privacy van gebruikers van de website polymersciencepark.nl en behandelt persoonlijke informatie die ons wordt verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig. In dit privacy- en cookiedocument leest u meer over hoe het Polymer Science Park persoonlijke gegevens gebruikt.

Bescherming persoonsgegevens

Het privacy- en cookiebeleid is van toepassing op alle data die we verkrijgen via de website polymersciencepark.nl en op persoonsgegevens die we ontvangen via contactaanvragen, abonnementen op de nieuwsbrief, evenementen en activiteiten of andere manieren waarop wij persoonlijk met u in contact komen. Het Polymer Science Park verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Telecommunicatiewetgeving.

Vertrouwelijk

Het Polymer Science Park gebruikt alleen gegevens die vrijwillig zijn gegeven. Persoonsgegevens worden vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. Het Polymer Science Park verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, noch verkoopt het persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens worden administratief verwerkt en alleen gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van onze dienstverlening en activiteiten.

Afmelden

Als u geen prijs meer stelt op informatie over onze dienstverlening en activiteiten dan kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden. U kunt daarvoor gebruik maken van de afmeldlink in de nieuwsbrief. Ook kunt u zich via het mailadres info@polymersciencepark.nl afmelden of per brief, gericht aan Polymer Science Park, Postbus 10090, 8000 GB Zwolle.

Cookies

De website polymersciencepark.nl plaatst informatie op uw computer in de vorm van enkele cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer kunnen worden gezet als u een site bezoekt. Ze slaan anoniem gebruikersinformatie op. Een cookie maakt het op die manier bijvoorbeeld gemakkelijker ingelogd te blijven op een site en via social media artikelen te delen. Cookies worden ook gebruikt om bezoekersgedrag op websites te meten.

Cookies nemen weinig ruimte in, slaan geen persoonlijke gegevens op en bevatten geen virussen of mallware.

Google Analytics

Het Polymer Science Park maakt gebruik van Google Analytics. Dat geeft ons inzicht in bezoekersaantallen, populaire pagina’s en de route die bezoekers kiezen op onze site. Die informatie helpt ons de website te verbeteren en beter op uw wensen toe te snijden.
De informatie die we verzamelen is anoniem: het Polymer Science Park ziet niet uw IP-adres. Om het surfgedrag te volgen plaatst Google Analytics wel een aantal cookies, die tot twee jaar gegevens bewaren. Die lange bewaartijd maakt dat wij bijvoorbeeld kunnen zien hoeveel nieuwe versus terugkerende bezoekers er op de site komen. Het gaat om de volgende cookies: __utma, __utmb, __utmc en __utmz.

Opt-out

Stelt u hier geen prijs op dan kunt u cookies van Google Analytics voor alle sites die u bezoekt uitzetten via de Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.