Innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie

Lid worden?

Deelnemer zijn aan het Polymer Science Park biedt talloze voordelen. Zo kunt u zelf op onze locatie innovaties ter hand nemen, materialen testen en proefproducties draaien op onze apparatuur. Het Polymer Science Park kan u tevens hulp bieden bij productinnovaties en de vernieuwing van productiemethoden en, zo gewenst, het projectmanagement van een van uw projecten op zich nemen. Meer over alle diensten die het Polymer Science Park aanbiedt, leest u op de pagina Faciliteiten. Alles onder één dak: kennis, innovatiekracht, scholing en testapparatuur.

Kennis delen

Samenwerken met andere bedrijven en onderzoekers wordt bij ons heel gemakkelijk: u gaat deel uitmaken van een netwerk van innovatieve bedrijven en kennisinstellingen die geloven in kennis delen. Bovendien kunt u gebruik maken van verschillende financiële faciliteiten, krijgt u korting op de inzet van onderzoekers en projectmanagers van het Polymer Science Park en kunt u tegen een gehalveerd tarief vergaderruimte huren.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op met het Polymer Science Park. En wij vertellen u alles over de kansen die het Polymer Science Park ook u kan bieden.

telnummer: 038-8534810