Innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie

Cibap businessmeeting

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
21/11/2017
12:30 - 18:00

Locatie
Ontwerpfabriek

Trefwoord Geen trefwoorden


Ben jij één van de acht ondernemers uit de regio Zwolle die de kans krijgt om nieuwe creatieve inzichten op te doen? En bent jij degene die straks een vraagstuk aanbiedt aan studenten van het Cibap om hiervoor nieuwe ideeën en unieke invalshoeken terug te krijgen? Tijdens de jaarlijkse Cibap Businessmeeting op 21 november wordt de aftrap gegeven voor deze opdrachten waar meer dan 350 studenten mee aan de slag gaan! Het thema van dit jaar is: creativiteit als sleutelfactor bij internationaal zakendoen. De Businessmeeting is bedoeld voor ondernemers.

Kans
Mogelijk heb je internationale ambities of zoek je een mogelijkheid een buitenlands product naar de Nederlandse markt te brengen. Studenten gaan werken aan de geselecteerde vraagstukken. Mediavormgevers, ruimtelijk vormgevers en ambachtelijke vormgevers leveren goed onderbouwde en gevisualiseerde ideeën en mogelijk zelfs prototypes op die u verder kunnen brengen. Na tien weken presenteren zij hun ideeën aan deze ondernemers.

Indienen
Jij kunt je vraagstuk indienen tot 25 augustus door een mail te sturen naar info@kennispoortregiozwolle.nl. Na beoordeling van de casus nemen wij contact met je op. Direct na 15 september laten we weten of jouw casus is geselecteerd.

Twijfel je of jouw vraagstuk geschikt is? Leg hem dan gerust aan ons voor door te mailen naar info@kennispoortregiozwolle.nl.

Indien jouw vraagstuk wordt geselecteerd, leg je het op dinsdag 21 november voor aan de studenten. Dit zal in de Ontwerpfabriek(*), Nijverheidstraat 11, zijn. Vervolgens gaan de studenten tien weken aan de slag voor jouw bedrijf. Reserveer vast in de agenda: 21-11-2017 van 12.30 tot 18.00 uur.

Programma 21 november
Dit jaar is topondernemer Hans Biesheuvel bereid gevonden om zijn ervaringen met ons te delen en zal dr. Ilse Matser spreken over de do’s en dont’s bij internationalisering van mkb-bedrijven. Daarnaast vinden er de 21e verschillende inspiratiesessies plaats en is er ruim gelegenheid om te netwerken.